Camping Brouwersdam

Camping Brouwersdam

Onze camper plaatsen zijn erg ruim, voorzien van 16A stroom en hebben een verharde ondergrond. Op het terrein is een verwarmde sanitaire ruimte aanwezig met een spoelplaats voor wet-suits en tevens de mogelijkheid om water te tanken en uw chemisch toilet te legen. 

Op het gehele terrein kunt u gebruik maken van ons gratis Wi-Fi netwerk. Meer informatie over onze camping en een plattegrond vindt u op het informatie bord bij de receptie.  

De receptie bevindt zich bij het landbouwbedrijf en is elke ochtend geopend van 9.00 - 10.30 uur en 's avonds van 19.00 - 20.00 uur. Als er niemand aanwezig is, communiceren wij de vrije plaatsen en kunt u op 1 van deze plaatsen gaan staan. Natuurlijk kunt u ons ook bellen: +31 (0) 6 82 68 69 05.

Wilt u langer blijven en zoekt u een extra ruime plek? Speciaal voor u hebben wij een aantal ruime comfort plaatsen (200 m²) gerealiseerd aan de rand van het terrein, zodat u geen last heeft van gasten die vroeg vertrekken of laat aankomen. Deze plaatsen zijn uitgerust met 16A stroom en voorzien van een water- en rioolaansluiting. Aangezien deze plaatsen niet verhard zijn, zijn deze niet geschikt voor campers.  

Bekijk hier onze PRIJSLIJST, algemene voorwaarden, plattegrond en huisregels.

Honden zijn welkom op onze camping.  

Reserveer nu

Arrangementen
Wilt u extra lang blijven? Wij hebben ook voordelige seizoens arrangementen, de prijzen hiervoor zijn terug te vinden in onze prijslijst. 
Heeft u geen stroom of water nodig, dan kunnen wij u een speciaal tarief aanbieden. Mail dan naar info@campingbrouwersdam.nl.

 Groepen
Komt u met een groep?
Onze camping is zo ingericht dat er diverse opties zijn om gezellig bij elkaar te staan. 
Neem hiervoor contact met ons op via:
info@campingbrouwersdam.nl