Faciliteiten

Bekijk snel de faciliteiten van onze camping! Wat ga jij beleven vandaag? Natuurlijk hebben we op de hele camping ook gratis wifi waar je gebruik van kunt maken.

Verwarmd sanitair

Verwarmd sanitair

Ons ruime toiletgebouw is onlangs geheel vernieuwd en beschikt over 10 toiletten en 10 douches. Bent u slecht ter been? Wij hebben ook een apart mindervaliden gedeelte.

Spoelplaats surfers

Spoelplaats surfers

Wil jij na het surfen jouw wetsuit schoonmaken? Dat kan bij het sanitairgebouw! We hebben een speciale spoelplaats voor wetsuits.

Speelplaats

Speelplaats

Er is altijd iets te beleven op de camping! Er is een speelplaats waar je kunt voetballen, trampoline springen en natuurlijk ook allerlei andere leuke sporten.

De was doen

De was doen

Natuurlijk kun je op de camping ook gemakkelijk een wasje doen. Een wasje draaien kost €5,- en drogen kost €2,50. Je vindt de wasmachines en drogers bij het sanitairgebouw.

Een heerlijk kopje koffie

Een heerlijk kopje koffie

Wilt u de dag extra goed beginnen? In het voorportaal van het sanitairgebouw staat een koffieautomaat met verse bonen waar u een overheerlijk kopje koffie, espresso of thee kunt zetten voor bij het ontbijt... Heerlijk!