Faciliteiten

Bij Camping Brouwersdam geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, maar de faciliteiten op de camping zelf dragen ook bij aan uw zorgeloze vakantie. Zo beschikt onze natuurcamping in Ouddorp onder andere over ruime campingplaatsen, een verwarmde sanitaire ruimte en een gratis wifinetwerk op ons gehele terrein.

Ruim opgezette campingplaatsen

Komt u met de camper, caravan, vouwwagen of tent? U bent welkom op een van onze ruim opgezette campingplaatsen! De meeste plaatsen bij Camping Brouwersdam in Ouddorp zijn netjes verhard, hebben een eigen stukje gras en zijn voorzien van een stroomaansluiting. U kunt kiezen uit basis kampeerplaatsen, camperplaatsen of comfortplaatsen.

  • Basis kampeerplaatsen: Deze privéplaatsen zijn circa 150 m2 groot en worden van elkaar afgescheiden door bebossing. De basis kampeerplaatsen zijn niet voorzien van een stroomaansluiting.
  • Camperplaatsen: Deze verharde plaatsen zijn circa 150 m2 groot en zijn voorzien van een 16 ampère stroomaansluiting.
  • Comfortplaatsen: Deze privéplaatsen zijn circa 200 m2 groot en worden van elkaar afgescheiden door bebossing. De comfortplaatsen zijn voorzien van een stroom-, water- en rioolaansluiting. Deze plaatsen zijn niet verhard en zijn dus niet geschikt voor campers.

Verwarmd toiletgebouw

In het midden van Camping Brouwersdam vindt u het ruime toiletgebouw. Deze verwarmde sanitaire ruimte beschikt over 7 toiletten, verdeeld in dames- en herentoiletten. Daarnaast hebben we 2 afgesloten ruimtes met een wasbak en zijn er ook nog eens 4 wasbakken in het douchegedeelte. Genoeg ruimte om u even op te frissen dus. Ook beschikt het gebouw over 4 douches. Voor maar 50 cent kunt u al lekker warm douchen. Aan de buitenkant van het gebouw vindt u wasbakken waar u de afwas kunt doen. Daarnaast kunt u ook uw chemisch toilet legen bij het toiletgebouw en is er speciaal voor de surfers een spoelplaats voor wetsuits.

Overige campingfaciliteiten

Naast de ruime campingplaatsen en de verwarmde sanitaire ruimte, beschikt Camping Brouwersdam nog over een aantal andere faciliteiten. Zo kunt u op het gehele terrein gebruikmaken van ons gratis wifinetwerk en beschikken wij over een wasmachine en wasdroger. Een wasje draaien kost €5 en drogen kost €2,50. Ook is er aan de kinderen gedacht: Camping Brouwersdam heeft een ruime speelplaats met trampoline en schommel, waar u ook kunt voetballen, badmintonnen en kubben. Plezier gegarandeerd!

Wilt u ook kamperen op onze natuurcamping in Ouddorp? Reserveer dan snel een plekje op Camping Brouwersdam!

Op steenworp afstand van de Brouwersdam

Reserveer