Een hapje en drankje bij zonsondergang

Eten & drinken

In de omgeving van Camping Brouwersdam vind je vele trendy strandclubs en knusse restaurants. Ervaar bijvoorbeeld de betoverende zonsondergang terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd bij populaire locaties!

Beachclub Natural High

Beachclub Natural High

Volop genieten!

Langs het strand van de Brouwersdam, gelegen tussen Ouddorp en Renesse, verwelkomen ze je graag in hun restaurant! Terwijl je uitkijkt over de bruisende activiteiten op de Dam, kun je heerlijk ontspannen en genieten van een hapje en een drankje.

Beachclub 't Gorsje

Beachclub 't Gorsje

Enjoy life at the beach!

Aan de Brouwersdam in Ouddorp vind je Beachclub 't Gorsje, dé plek waar levensgenieters samenkomen voor een gezellige lunch, diner of drankje. Het menu biedt gerechten bereid met de meest verse en vaak lokale ingrediënten, gegarandeerd om aan je smaakpapillen te voldoen!

Restaurant Twins

Restaurant Twins

Lunchen, loungen, borrelen en dineren!

Twins is een restaurant met een charmante sfeer, gelegen op een unieke locatie aan het Grevelingenmeer! Ze verwelkomen liefhebbers van heerlijk en verfrissend eten. Bij Twins gebruiken ze pure ingrediënten en leggen ze de nadruk op lokale en regionale producten.

Strandclub Zee

Strandclub Zee

Eten en drinken bij en aan de zee!

Bij Zee kun je genieten van heerlijk eten, ontspannen op het terras en je laten betoveren door een onbetaalbaar uitzicht. Met de loopbrug ben je zo op ons terras boven de zee. Als het iets te fris wordt, staat de open haard binnen aan en kun je genieten van de warme en huiselijke sfeer!

Strandpaviljoen Brouw

Strandpaviljoen Brouw

Zilte ontspanning aan de Brouwersdam!

Brouw staat bekend om zijn hartverwarmende comfortgerechten. Ze bereiden het eten met liefde, met als doel je een glimlach op het gezicht te bezorgen. Bij Brouw draait het om eten dat het leven viert en dat je gelukkig maakt!