Laat de adrenaline maar stromen!

Watersport

Ben jij een fan van extreme water- en strandsporten? Dan is de Brouwersdam dé plek voor jou! Hier in de buurt van Camping Brouwersdam vind je Natural High en Beware Beach, waar je allerlei leuke water- en strandactiviteiten kunt beleven.

Golfsurfen

Golfsurfen

Voor jong en oud!

Ontdek de opwindende wereld van het golfsurfen bij de Brouwersdam in Zeeland, waar de combinatie van uitgestrekte stranden en krachtige golven een paradijs creëert voor surfers van alle niveaus. Met zijn ideale wind- en golfcondities biedt de Brouwersdam een unieke kans om je vaardigheden te verbeteren of om gewoonweg te genieten van het plezier van het surfen!

Windsurfen

Windsurfen

Een paradijs voor alle niveaus!

Ontdek de opwindende wereld van windsurfen in Zeeland, waar de ideale omstandigheden voor deze sport samenkomen. Met uitgestrekte wateren en gunstige windcondities biedt de BRouwersdam een paradijs voor windsurfers van alle niveaus. Of je nu een ervaren surfer bent op zoek naar uitdagingen of een beginner die de sport wil verkennen, de kustlijn van Zeeland belooft een onvergetelijke ervaring te bieden!

Kitesurfen

Kitesurfen

De perfecte combinatie tussen kracht en finesse!

Verlies jezelf in de betoverende wereld van het kitesurfen aan de kust van Zeeland, waar de wind je zeilen vult en de golven je uitdagen voor een onvergetelijk avontuur. Bereid je voor op een kitesurfervaring die je hart sneller zal doen slaan en je ziel zal doen zingen terwijl je de golven domineert op de majestueuze kust van Zeeland!

Blokarten

Zoek je eigen grenzen op!

Stap in de wereld van blokarten bij Natural High en laat je meevoeren op de wind over de uitgestrekte stranden van Ouddorp! Met de wind in je zeil en het zand onder je wielen, ervaar je de ultieme sensatie van snelheid en vrijheid. Of je nu een ervaren rijder bent of voor het eerst achter het stuur kruipt, blokarten bij Natural High biedt een avontuurlijke ervaring die je niet snel zult vergeten! 

Kitebuggyen

Voel de spanning!

Laat je meeslepen door de wind terwijl je met hoge snelheid over het uitgestrekte strand van Ouddorp raast, met alleen een vlieger boven je hoofd en een buggy onder je. Of je nu een ervaren buggyër bent of voor het eerst achter het stuur kruipt, kitebuggyen bij Natural High biedt een unieke combinatie van adrenaline, snelheid en avontuur. Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring vol actie en plezier bij Natural High!

Suppen

Suppen

Peddel de horizon tegemoet!

Of je nu een doorgewinterde supfanaat bent of voor het eerst op het board staat, suppen bij Brouwersdam biedt een unieke mix van balans, rust en avontuur. Voel de kracht van de natuur terwijl je de golven bedwingt en geniet van het panoramische uitzicht op de uitgestrekte wateren van de Noordzee. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol ontdekkingen en plezier bij Brouwersdam!

Bodysliden

Als een torpedo over het water!

Stap binnen in de opwindende wereld van bodysliden bij Brouwersdam en ervaar de sensatie van snelheid en vrijheid! Laat jezelf meevoeren door de kracht van de golven, met alleen je lichaam als stuur en de zilte zeelucht in je gezicht. Bodysliden biedt een unieke mix van adrenaline, spanning en onvergetelijk plezier. Bereid je voor op een adembenemende rit vol actie en avontuur, met de prachtige kustlijn van Zeeland als jouw speelveld!