Over ons

Camping Brouwersdam is toegankelijk voor iedereen. Of u nu een dagje langskomt om bij de Brouwersdam te surfen of voor een langere tijd blijft om van de prachtige omgeving te genieten: u bent welkom op onze gezellige natuurcamping in Ouddorp!

Informatie over uw verblijf

Wanneer u een basis kampeerplaats, camperplaats of comfortplaats bij Camping Brouwersdam boekt, bent u verzekerd van een leuke en zorgeloze vakantie. De tarieven die wij hanteren, zijn inclusief één kampeermiddel (zoals een tent, caravan of camper), één bijzettent, één auto en twee personen. Wilt u met meer mensen verblijven of extra kampeermiddelen plaatsen? Dit is toegestaan tegen een kleine bijbetaling. Daarnaast zijn huisdieren uiteraard welkom op onze camping. Hiervoor hanteren we een toeslag. De tarieven van Camping Brouwersdam vindt u in onze prijslijst.

Onze receptie

De receptie van Camping Brouwersdam bevindt zich bij het landbouwbedrijf en is dagelijks geopend. Onze receptie is geopend van 9.00 tot 10.30 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Als er niemand aanwezig is bij de receptie, dan communiceren wij de vrije campingplaatsen online in ons boekingssysteem en op een lijst die ophangt bij de receptie. Wanneer u uw naam hierop invult, kunt u op één van deze vrije plaatsen gaan staan. Als u een campingplaats heeft gereserveerd kunt u ook bij onze afwezigheid op desbetreffende campingplaats plaatsnemen, we maken namelijk geen gebruik van slagbomen. Wat betreft aankomst- en vertrektijden hanteren een aankomsttijd vanaf 13:00 op de dag van aankomst en een vertrektijd van uiterlijk 11:00 op de vertrekdag. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via +31 (0)6 82 68 69 05.

Speciale arrangementen en tarieven

Bevalt Camping Brouwersdam u zo goed dat u extra lang wilt blijven? Gelukkig hebben wij ook voordelige seizoensarrangementen. De tarieven van deze seizoensplekken zijn terug te vinden in onze prijslijst. Daarnaast bieden we een speciaal tarief aan wanneer u gebruikmaakt van een plek op de parking en u daardoor tijdens uw verblijf geen stroom of water gebruikt. Neem hiervoor contact met ons op via info@campingbrouwersdam.nl.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over Camping Brouwersdam? Bekijk dan onze prijslijst, algemene voorwaarden, plattegrond en huisregels. U kunt ons ook mailen via info@campingbrouwersdam.nl of bellen naar +31 (0)6 82 68 69 05!

Reserveer een plekje op Camping Brouwersdam!

Op steenworp afstand van de Brouwersdam

Reserveer